30/12/12

Τι θα συμβεί το 2013



Το 2013 θα συμβούν τα εξής καταπληκτικά πράγματα:

Ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία θα τελειώσει, ο Άσαντ θα παραδώσει την εξουσία στο λαό, ο λαός δεν θα τον θανατώσει με λυντσάρισμα και στη χώρα θα επικρατήσει η δημοκρατία, στην οποία οι ισλαμιστές θα αποτελούν ισχνή μειοψηφία.

Στο Ιράν θα καταρρεύσει το καθεστώς χωρίς αιματοχυσία και θα επικρατήσει κι εκεί η δημοκρατία. Οι αγιατολάδες και οι φανατισμένοι οπαδοί τους δεν θα υποστούν την εκδικητική μανία του πλήθους, δεν θα απαγχονιστούν, απλώς θα κλειστούν αποδυναμωμένοι και βουβοί στα σπίτια τους.


Στο Ιράκ, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν θα σταματήσουν οι επιθέσεις αυτοκτονίας και οι πολίτες  θα συμφιλιωθούν μεταξύ τους.

Τα ξένα στρατεύματα που παραμένουν σε χώρες με επισφαλή ειρήνη θα αποχωρήσουν, διότι η ειρήνη θα έχει εκεί παγιωθεί.

Θα αναγνωριστεί το κράτος της Παλαιστίνης και το Ισραήλ θα συγχαρεί εγκαρδίως τον πρώτο δημοκρατικά εκλεγμένο πρωθυπουργό του νέου κράτους.

Η φτώχεια θα υποχωρήσει θεαματικά σε όλες τις αφρικανικές χώρες – μη ρωτήσετε πώς – όλα τα παιδάκια εκεί θα μαθαίνουν γράμματα και οι μεγάλοι θα δουλεύουν και θα παράγουν πλούσιες σοδειές, το περίσσευμα των οποίων θα εξάγουν σε άλλες χώρες εκτός της ηπείρου. Οι τοπικοί πόλεμοι θα σταματήσουν.

Το ίδιο θα συμβεί και στις φτωχές χώρες της Ασίας. Θα υπάρξει σημαντική οικονομική πρόοδος και τα αυταρχικά καθεστώτα θα δώσουν τις θέση τους σε δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις.

Οι μετανάστες που έχουν κατακλύσει το δυτικό κόσμο θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους, διότι εκεί θα τους περιμένουν δουλειές με καλό μεροκάματο.

Η Διεθνής Αμνηστία θα καταργηθεί, διότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θα παραβιάζονται πουθενά στον κόσμο.

Θα εξαρθρωθούν τα κυκλώματα που διακινούν όπλα (κανείς δεν θα τα χρειάζεται), ναρκωτικά (θα είναι τώρα υπό την εποπτεία του κράτους), ανθρώπους (θα μένουν στον τόπο τους, γιατί θα έχουν δουλειά).

Το παράνομο εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων θα σταματήσει, διότι όλοι οι άνθρωποι θα δηλώσουν δότες σε περίπτωση θανάτου τους.

Οι τρομοκράτες θα εξαφανιστούν, χωρίς να αφήσουν ίχνη. Δεν θα συλληφθεί κανείς τους, αλλά δεν θα ξανακουστεί τίποτα γι αυτούς. (Μη ρωτάτε πώς θα γίνει αυτό, δεν ξέρω).

Η θανατική ποινή θα καταργηθεί παντού στον κόσμο, ενώ το δικαίωμα στην άμβλωση και την ευθανασία θα κατοχυρωθεί.

Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα υποστεί μια μικρή ανάσχεση και δεν θα αυξηθεί περισσότερο.

Θα απαγορευτεί παντού το κυνήγι. Οι γούνες θα κατάσχονται και οι κάτοχοί τους θα φυλακίζονται.

Η οικονομική κρίση θα λήξει και η ανεργία θα πέσει στο 2% παγκοσμίως.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2014 ο κόσμος θα έχει επιτέλους ένα σοβαρό λόγο για να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους.



Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην:

2 σχόλια:

Marina είπε...

Πολύ ωραίες πλήν αδύνατες ευχές. Εφόσον ο άνθρωπος ζεί για τη τσεπούλα, τα μεγάλα λόμπυ που ελεγχουν τις διεθνείς οικονομίες ΠΟΤΕ δε θα δεχθούν να χάσουν λεφτά απο τη πώληση όπλων/ναρκωτικών.

Δυστυχώς

Καίτη Βασιλάκου είπε...

Μαρίνα, πότε οι ευχές των ανθρώπων εισακούστηκαν;