23/2/16

«Πώς πρέπει να τους τιμωρούμε»



                        Τζιχαντιστές σκοτώνουν ομοφυλόφιλο


Αυτά τα γένια πρέπει κατ’ αρχάς να τα ξυρίσουμε. Μετά θα σας κάνουμε μια ωραιότατη αποτρίχωση με λέιζερ. Δεν πρόκειται να ξαναφυτρώσουν τρίχες στο πρόσωπό σας, σας το υπόσχομαι. Και όλη αυτή τη μαύρη τρίχα στο κορμί σας, τι απωθητική, θα την εξαφανίσουμε οπωσδήποτε. Τα μαλλιά σας θα τα αφήσουμε να μακρύνουν κι άλλο και θα τα βάψουμε ξανθά.

Τι, δεν θέλετε;

Δεν έχετε δίκιο, θα σας ομορφύνουμε πολύ, σας δίνω το λόγο μου. Όταν σε λίγους μήνες θα βγείτε από το εργαστήριό μας, θα είστε ένα άλλο πλάσμα. Με μεγάλη γοητεία, σας διαβεβαιώ. Θα σας ποθήσουν πολλοί άντρες, οι επιτυχίες σας θα είναι αμέτρητες.

Μα γιατί κλωτσάτε; Δεν θέλετε να σας ερωτευτούν;

Πώς;

Δεν μπορώ να καταλάβω τι λέτε, έτσι όπως είστε φιμωμένος, όμως λυπάμαι, θα μείνετε φιμωμένος προς το παρόν. Αργότερα,  όταν θα δείτε το είδωλό σας στον καθρέφτη έτσι, όπως θα το μεταμορφώσουμε, θα σας επιτρέψουμε να μιλήσετε και να μας πείτε τη γνώμη σας.

Μην κλωτσάτε, σας παρακαλώ, δεν πρόκειται να σας λύσουμε.

Καταλαβαίνω, αντιδράτε τώρα, επειδή δεν ξέρετε  τι σκοπεύουμε να σας κάνουμε. Θέλω να σας καθησυχάσω ωστόσο. Δεν θα σας κάνουμε τίποτα κακό, τίποτα επώδυνο και τίποτα επικίνδυνο. Μια αλλαγή απλώς στην εμφάνισή σας που θα προκαλέσει ευχάριστη έκπληξη σε όσους σας γνωρίζουν. Θα σας ερωτευτούν οι φίλοι σας, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Τώρα σας αγαπούν συντροφικά, όμως μετά, όταν θα μεταμορφωθείτε, η αγάπη τους για σας θα γίνει σφοδρός πόθος, μεγάλος έρωτας.  Θα γίνετε αντικείμενο αντιζηλίας μεταξύ τους, όλοι θα θέλουν να σας δοκιμάσουν. Είναι πολύ ωραία αυτή η αίσθηση, να διαγκωνίζονται μεταξύ τους  ποιος θα σας πάρει πρώτος. Θα το δείτε αυτό σύντομα.

Με τη μύτη σας δεν ξέρω τι να κάνουμε. Ίσως χρειάζεται μια μικρή πλαστική επέμβαση, να μικρύνει λίγο. Πώς σας φαίνεται να αποχτήσετε μια χαριτωμένη γαλλική μυτούλα, ελαφρά ανασηκωμένη και πικάντικη; Δεν θα είναι καλύτερα έτσι;

Φυσικά αυτά τα χοντρά φρύδια θα τα μαδήσουμε, είστε απαίσια έτσι.

Μου επιτρέπετε να σας απευθύνομαι σαν να είστε ήδη γυναίκα, έτσι δεν είναι; Έχει το σκοπό του αυτό, πρέπει σιγά-σιγά να συνηθίζετε στο νέο σας φύλο.

Τα χείλια σας δεν θα τα πειράξουμε, είναι πολύ ελκυστικά, σαρκώδη και αισθησιακά.

Φαντασθείτε πόσο γοητευτική θα γίνετε, όταν σας μακιγιάρουμε. Μέικ απ, σκιές, μάσκαρα, ρουζ, κραγιόν,  όλα θα τα χρησιμοποιήσουμε για να τονίσουμε την ομορφιά σας, αγαπητή μου Λεϊλά.

Σας αρέσει το νέο σας όνομα;

Μην κλωτσάτε, δεν έχει νόημα, αγαπητή μου, απλώς ματαιοπονείτε.

Θα ξεκινήσουμε επίσης μια συστηματική αγωγή με τις κατάλληλες ορμόνες για να αποχτήσετε τις απαραίτητες γυναικείες καμπύλες κι εκείνη τη γενική αδιόρατη θηλυκή γλύκα στο πρόσωπό σας - που είναι εδώ που τα λέμε πολύ απωθητικό τώρα με τις τρίχες και τις γωνίες του.

Δεν θα παραλείψουμε τίποτα.

Θα σας χαρίσουμε ένα υπέροχο γυναικείο στήθος, δυο στητούς, σφιχτούς μαστούς που θα τρελαίνουν τους άντρες. Και φυσικά θα προχωρήσουμε και στην απαραίτητη εγχείριση εκεί κάτω. Θα αφαιρέσουμε αυτά τα αρσενικά γεννητικά όργανα που δεν θα σας χρειάζονται πια και θα σας φτιάξουμε έναν ωραιότατο γυναικείο κόλπο  έτοιμο να δεχτεί ερεθισμένους από τον πόθο φαλλούς.

Θα νιώσετε γυναίκα, λίγο το θεωρείτε αυτό;

Σας δίνουμε τη μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσετε τις εμπειρίες σας. Τώρα ξέρετε πώς είναι να είναι κανείς άντρας. Σε λίγο καιρό θα ξέρετε και πώς είναι να είναι κανείς γυναίκα. Θα αποχτήσετε μια σοφία ζωής που ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο καυχώνται ότι έχουν. Έπειτα θα μάθετε σε βάθος πώς είναι η ζωή της γυναίκας. Πώς είναι να είσαι από κάτω κι από πάνω σου ένας τριχωτός φουντωμένος αρσενικός να ανακουφίζει τις ορμές του στον κόλπο σου. Αξίζει να το δοκιμάσετε, είναι πολύτιμη εμπειρία. Μπορεί και να σας αρέσει, δεν το αποκλείω καθόλου αυτό. Έπειτα θα τρώτε ξύλο καθημερινά. Κι αυτό επίσης είναι μια πολύτιμη εμπειρία. Θα είστε μια υπάκουη γυναικούλα που θα λέει «ναι» σε όλα για να μη φάει ακόμα περισσότερο ξύλο. Είναι εμπειρίες αυτές, αγαπητέ μου, παρντόν, αγαπητή μου ήθελα να πω, που αξίζει να τις δοκιμάσετε.

Ω, ναι, θα σας κάνουμε μια τέλεια γυναίκα!

Μα γιατί αντιδράτε τόσο αρνητικά; Θέλετε να μείνετε άντρας; Και να σκοτωθείτε τόσο νέος σε επιχείρηση αυτοκτονίας ζωσμένος με εκρηκτικά; Α, όχι, αυτό δεν θα σας το επιτρέψουμε. Μπορεί εσείς να μη δίνετε αξία στην ανθρώπινη ζωή ούτε καν στη δική σας, εμείς όμως έχουμε απαγορεύσει με νόμο τη θανατική ποινή. Ούτε τους κακούργους μας δεν εκτελούμε πια. Δεν υπάρχει επομένως περίπτωση να σας εκτελέσουμε, όσα φρικτά εγκλήματα κι αν έχετε κάνει. Αυτό ξεχάστε το.

Βιάζεστε να γίνετε μάρτυρας, το καταλαβαίνω, αλλά τέτοια χάρη δεν θα σας την κάνουμε. Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται να γίνετε ποτέ μάρτυρας, τώρα που θα σας κάνουμε γυναίκα. Και όταν με το καλό περάσετε στον άλλο κόσμο, αφού βέβαια προηγουμένως θα έχετε βιασθεί από αμέτρητα ξαναμμένα αρσενικά – σας το υπόσχομαι αυτό – άγνωστη θα είναι η τύχη σας. Μάλλον η Κόλαση μπορώ να υποθέσω. Αλλά μη στενοχωριέστε, θα έχετε εν τω μεταξύ ζήσει μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή γεμάτη σεξ με βαρβάτα αρσενικά.

Θα είναι για σας μια αξέχαστη εμπειρία να γίνετε γυναίκα. Αφού θα σας βιάσουν πολλοί και διάφοροι, αφού θα δώσετε ηδονή στους άντρες με όλους τους δυνατούς τρόπους – καταλαβαίνετε τι εννοώ – θα σας στείλουμε πίσω στους αγαπημένους σας συντρόφους. Θα είστε ήδη μια πόρνη αλλά πάντα μια γοητευτική γυναίκα. Τι θα σας κάνουν οι σύντροφοί σας, αγνοώ. Μπορεί να σας ερωτευθούν, αλλά μπορεί και να σας εκτελέσουν επί τόπου ως αμαρτωλή – με λιθοβολισμό φαντάζομαι. Προηγουμένως όμως το βρίσκω πολύ πιθανό να σας κρατήσουν ένα διάστημα για τις ανάγκες τους. Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε χαρά και ανακούφιση στους ομοϊδεάτες σας και μια τέτοια αποστολή δεν τη θεωρώ καθόλου αμελητέα.

Ήδη έχουμε έτοιμες μερικές ωραίες κυρίες που προήλθαν από άτομα του είδους σας. Αυτή τη στιγμή που σας μιλώ ψυχαγωγούν στερημένους ανθρώπους, μια πολύ ευγενική και ανθρωπιστική αποστολή. Σύντομα θα έρθει και η δική σας σειρά.

Έτσι, με τόση αγάπη εμείς φερόμαστε σε σας που τρομοκρατείτε τον τόπο μας. Εσείς μας σκοτώνετε, εμείς όμως σας χαρίζουμε μια νέα και πολύ συναρπαστική ζωή.

Μην κλωτσάτε, σας παρακαλώ. Μείνετε επιτέλους ακίνητη!

Πρέπει τώρα να σας κάνω  την πρώτη σας ένεση.


2 σχόλια:

chris είπε...

Ανάμεσα στο σαρκαστικό χιούμορ και την επερχόμενη οδυνηρή πραγματικότητα, ο τρόμος που θα διακατέχει τα υποψήφια πειραματόζωα, θα είναι αφόρητος!
Η αποστολή στους πρώην συντρόφους, θ' αποτελειώσει τα δύσμοιρα ... θυλικά!
Αχ Καίτη μου, σε τι κατάντια τους έφερες με το πανούργο μυαλό σου!

Καίτη Βασιλάκου είπε...

Νομίζω, Κρις, ότι είναι η μόνη τιμωρία που θα τους τρομοκρατήσει.