16/12/17

Δύο συν δύο πλην δύο






Προχθές που ο Άρης και η Στεφανία ξάπλωσαν στο συζυγικό κρεβάτι τους κι έκαναν έρωτα,  δύο επί πλέον άτομα πήραν μέρος στην τελετή. Ο Άρης κάλεσε μια Βούλα, υπάλληλο σ’ ένα γνωστό του δικηγορικό γραφείο και η Στεφανία ένα μηχανόβιο νεαρό γείτονα.

Από το αρχικό ζεύγος, τους πρώτους δύο δηλαδή, ο καθένας ήξερε άλλους δύο κι από τους καλεσμένους ο καθένας ήξερε μόνο έναν. Ο Άρης δηλαδή ήξερε τη Στεφανία, τη γυναίκα του, και τη Βούλα, την υπάλληλο του δικηγορικού γραφείου. Η Στεφανία πάλι ήξερε τον Άρη, τον άντρα της, και τον μηχανόβιο που έβλεπε να βολτάρει στη γειτονιά. Η Βούλα ήξερε μόνο τον Άρη. Ο μηχανόβιος μόνο τη Στεφανία. Ο μηχανόβιος και η Βούλα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ούτε η Στεφανία ήξερε τη Βούλα. Ούτε ο Άρης ήξερε το νεαρό.

Πάντως αυτό δεν είναι το πιο παράξενο.

Έκαναν λοιπόν έρωτα δύο κι άλλοι δύο.
Οι πρώτοι δύο ήξεραν ότι έκαναν έρωτα, ενώ οι άλλοι δύο όχι. Συγκεκριμένα η Βούλα  εκείνη τη στιγμή ήταν στο σπίτι της κι έβλεπε το αγαπημένο της σίριαλ, ο δε νεαρός μηχανόβιος τα έπινε σ’ ένα μπαρ παρέα με τους φίλους του.

Αλλά δεν είναι αυτό το πιο παράξενο.

Σε μια στιγμή μεγάλου πάθους  η Στεφανία εξαφανίστηκε εντελώς και βρέθηκε στη θέση της μόνη η Βούλα. Την ίδια ακριβώς στιγμή έπαθε κι ο Άρης το ίδιο και αντικαταστάθηκε από το νεαρό. Έτσι για ένα δυο λεπτά ο μηχανόβιος και η Βούλα βρέθηκαν να οργιάζουν μόνοι τους πάνω σ’ ένα άγνωστο κρεβάτι.

Κι ακόμα αυτό δεν είναι το πιο παράξενο.

Η Βούλα σιχαίνεται τους μηχανόβιους κι ο μηχανόβιος σνομπάρει όλες τις Βούλες. Παρ’ όλ’ αυτά στα δύο λεπτά της οργιώδους ένωσής τους ένιωσαν τέτοια φοβερή έλξη ο ένας για τον άλλον που ως τώρα δεν είχαν νιώσει ποτέ στη ζωή τους.

Υπάρχει όμως κάτι ακόμα πιο παράξενο.

Την άλλη μέρα κατά το μεσημεράκι η Βούλα πέρασε τυχαία έξω από την καφετέρια, όπου έπινε τον καφέ του ο μηχανόβιος. Για ένα δευτερόλεπτο τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν. Έμειναν όμως παγερά αδιάφοροι κι οι δυο.

Τέλος συμβαίνει κι αυτό το επίσης παράξενο.


Η συγκλονιστική εμπειρία της  συνάντησης των τεσσάρων ανατροφοδοτείται κατά διαστήματα με νέες συναντήσεις του Άρη με τη Στεφανία και τη Βούλα και της Στεφανίας με τον Άρη και το μηχανόβιο. Η Βούλα εν τω μεταξύ και ο μηχανόβιος δεν έχουν ιδέα ότι ζουν ένα θυελλώδη έρωτα και ότι μέσω αυτού συμβάλλουν στη διάσωση ενός γάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: